Digisterker, zichtbaar en toegankelijk

Mevrouw van Mulken restylede de bestaande huisstijl, ontwierp en bouwde een nieuwe website voor Digisterker.

Digisterker ontwikkelt educatieve programma's waardoor mensen met zelfvertrouwen gebruik kunnen maken van de digitale diensten van de overheid. Bijna alle Nederlandse gemeenten werken met het Digisterker-materiaal dat zich speciaal richt op mensen met weinig computerervaring, knoppenangst of een taalachterstand. Durven, doen, deelnemen! 

Nieuw jasje
'Een nieuwe huisstijl + website die ons verhaal vertelt en die we volledig zelf kunnen beheren mét behoud van ons huidige vuistje-logo'. Dat was de wens van Digisterker. We hebben de huisstijl ontdaan van ruis, gemoderniseerd en aangevuld met een pay off in de lijn van het bestaande logo en een 'maatwerk-WordPresstemplate' ontwikkeld voor de nieuwe website.

Website
Samen met het Digisterkerteam bedachten we een nieuwe site structuur, uitgaande van de verschillende bezoekerstypen en een optimale representatie van missie en werkgebieden. Via overzichtelijke wireframes (schetsen, navigatie- en interactiepatronen) maakten we een passend visueel ontwerp. Alle stappen in het proces werden doorgesproken, getest, aangepast en gepresenteerd aan het team. Het resultaat van die afspaken staat gedocumenteerd in een stijlgids voor toekomstbestendige en consistente communicatie.

Samen met potatoDie die voor de technische realisatie zorgde (front end, back end, WordPress, Gutenberg). 

Digisterker schrijft zelf de copy en voert zelf het contentbeheer.