Digisterker, zichtbaar en toegankelijk

Digisterker ontwikkelt educatieve programma’s  rondom de digitale dienstverlening van de overheid (‘e-overheid’) zodat mensen zelfstandig, veilig en met voldoende zelfvertrouwen gebruik kunnen maken van deze digitale dienstverlening. Dat doet ze samen met bibliotheken, scholen, overheden en welzijnsorganisaties. Binnen dit netwerk is Digisterker een partner die hoge kwaliteit en een klantgerichte en vlotte dienstverlening levert. Bijna alle Nederlandse gemeenten werken met het Digisterker-materiaal dat zich speciaal richt op mensen met weinig computerervaring, knoppenangst of een taalachterstand. 

Vraag
'Een nieuwe huisstijl + website die ons verhaal vertelt en die we volledig zelf kunnen beheren mét behoud van ons huidige vuistje-logo'. Dat was de vraag van Digisterker. We hebben de bestaande en verouderde huisstijl ontdaan van ruis, gemoderniseerd en aangevuld met een pay off in de lijn van het 'vuistje-logo' en een maatwerk-WordPresstemplate ontwikkeld voor de nieuwe website.

Website
Samen met het Digisterkerteam is een nieuwe sitestructuur ontstaan, uitgaande van de verschillende bezoekerstypen en een optimale presentatie van missie en werkgebieden. Via overzichtelijke wireframes (schetsen, navigatie- en interactiepatronen) maakten we een passend visueel ontwerp. Alle stappen in het proces werden doorgesproken met het team, getest en aangepast.

Samen met potatoDie die voor de technische realisatie zorgde (front end, back end, WordPress, Gutenberg). 

_

nieuw concept voor corporate site, flyers, brochure, lesinstructies, doorgevoerd in alle office-templates + wordpress website + stijlgids +  corporate communicatiemiddelen